Skip to main content

1.

INTAKE

2.

VOORSTEL

3.

DESIGN

4.

PASSEN

5.

PRODUCTIE

6.

GENIET

STAP 1

INTAKEGESPREK

Wanneer je bij Sportful Custom aanklopt, maken we tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Wij denken actief met je mee om de normen en waarden van je bedrijf of club over te brengen op je gepersonaliseerde wieleroutfit.

STAP 2

VOORSTEL OP MAAT

Op basis van ons eerste gesprek gaan we vol enthousiasme aan de slag om op basis van jouw noden en ons advies een gepersonaliseerde offerte op te stellen.

STAP 3

ONTWERPFASE

Tijd om alles te vertalen in een creatief concept. We bedenken een sterk ontwerp uit dat zowel uniek als onderscheidend is met de juiste vormen en de juiste toon. Kortom we brengen jouw verhaal tot leven.

STAP 4

PASSESSIE

Je collega’s of clubleden kunnen nu aan de slag met het passen van de fietskledij. Je organiseert zelf een passessie waarbij we de pasmaten opsturen. Hierna sturen je de pasmaten terug en laat je ons weten welke maten je nodig hebt. Geen tijd voor een passessie te organiseren dan kan je eventueel terecht op één van onze twee paslocaties waar wij de organisatie op ons nemen.

STAP 5

PRODUCTIE EN LEVERING

Onze Italiaanse collega’s maken jouw design klaar voor productie. Wanneer je fietskledij van de persen rolt, verpakken, labelen en versturen we jouw wielerkleding.

STAP 6

GENIET

Trek je gepersonaliseerde wieleroutfit aan en geniet zorgeloos van je fietstocht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Sportful Custom / Wolvenberg n.v.
Mouterij 10A
2550 Kontich
België

+32 (0)3 458 71 71
kopman@wolvenberg.com