Skip to main content
CUSTOM FIETSKLEDING

JOUW CLUB OF BEDRIJF
IN SPORTFUL FIETSKLEDING

GEPERSONALISEERDE FIETSKLEDIJ

PASSIE VOOR HET WIELRENNEN

Vanaf het prille begin rustte Sportful professionele wielerteams uit met fietskleding op maat. Zo passeerden Mapei, Team Saxo Bank en TotalEnergies de revue. Ook dit seizoen strijden Primož Roglič en zijn ploeggenoten van BORA-Hansgrohe voor de zege in fietskleding van Sportful.
Deze jarenlange ervaring in het profpeloton resulteerde in enkele vooruitstrevende collecties zoals de Fiandre of hun gravelcollectie.

GEPERSONALISEERDE FIETSKLEDIJ

JOUW CLUB OF BEDRIJF NAAR EEN HOGER NIVEAU MET DE GEPERSONALISEERDE OUTFITS VAN SPORTFUL CUSTOM

Aarzel niet en vraag vandaag nog je gepersonaliseerde offerte aan. Onze productspecialisten bij Sportful Custom beantwoorden met plezier al je vragen.

BEKIJK HET CUSTOM TRAJECT

HET PROCES IN BEELD

Benieuwd hoe een gepersonaliseerde Sportful outfit tot stand komt? Wij geven je een kijkje achter de schermen en nemen je mee doorheen het proces van design tot realisatie.

GA AAN DE SLAG MET ONZE DESIGNTOOL

ONTWERP JE TEAMKLEDING

Een gepersonaliseerd ontwerp voor een beperkt aantal fietsshirts? Dankzij de Configurator van Sportful kun je zelf van start gaan met het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde fietskleding. En dat zonder minimumaantallen!

GEPERSONALISEERDE FIETSKLEDIJ

PASSIE VOOR HET WIELRENNEN

Vanaf het prille begin rustte Sportful professionele wielerteams uit met fietskleding op maat. Zo passeerden Mapei, Team Saxo Bank, Bora-Hansgrohe en TotalEnergies, de ploeg van Peter Sagan, de revue. Deze jarenlange ervaring in het profpeloton resulteerde in enkele vooruitstrevende collecties zoals de Fiandre of hun gravelcollectie.

GEPERSONALISEERDE FIETSKLEDIJ

JOUW CLUB OF BEDRIJF NAAR EEN HOGER NIVEAU MET DE GEPERSONALISEERDE OUTFITS VAN SPORTFUL CUSTOM

Aarzel niet en vraag vandaag nog je gepersonaliseerde offerte aan. Onze productspecialisten bij Sportful Custom beantwoorden met plezier al je vragen.

ITALIAANS VAKMANSCHAP

Sportful Custom staat voor passie, vakmanschap en Italiaanse finesse.

CREATIEVE ONTWERPERS

Met inlevingsvermogen en creativiteit zetten onze ontwerpers de kern van jouw bedrijf of club om in een unieke gepersonaliseerde wieleroutfit.

STAP VOOR STAP BEGELEIDING

Sportful Custom gidst je doorheen het hele proces van A tot Z. Van het design tot aan de levering: we staan je bij met raad en daad!

MEER DAN 170 tevreden klanten

Sportful Custom mocht in de Benelux al voor meer dan 100 klanten in diverse sectoren gepersonaliseerde fietskleding maken.

ONTDEK ONZE COLLECTIES

RACE:

STRADA

Onze Strada-collectie wordt gedragen door de profrenners van BORA-Hansgrohe. Met deze collectie geniet je van iedere kilometer op het soms rimpelloze of net hobbelige asfalt. Het is net die liefde en passie voor de fiets die Sportful vertaalt in een collectie wielerkledij, waar je nooit genoeg van krijgt.

COMFORT:

BODYFIT

Comfortabele fietskleding is een essentiële voorwaarde wanneer je op de fiets stapt. Sportful creëerde niet enkel een collectie voor de doorgewinterde fietsers, maar ze moedigen met deze uitgebreide collectie iedereen aan om comfortabel op de fiets te zitten.

GRAVEL:

GIARA

Losliggende stenen, laaghangende takken of opspattende kiezels, geen enkel probleem voor onze gravelcollectie. De Dirty Roads-collectie kan tegen een stootje en zorgt dat je altijd comfortabel in het zadel zit. Bovendien kan je al je spullen kwijt in de handige extra zakken. Begin aan je gravelavontuur, wij doen de rest!

MEER DAN 100 TEVREDEN KLANTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contact

Sportful Custom / Wolvenberg n.v.
Mouterij 10A
2550 Kontich
België

+32 (0)3 458 71 71
kopman@wolvenberg.com